PETRECERI COPII

Dupa ce au invatat sa mearga in picioare, copiii sunt nerabdatori sa descopere lumi noi. Pentru aceasta nerabdare si pentru pofta lor de joaca avem petreceri speciale. Si sa nu credeti ca la petrecerile aniversare venim singuri. Topaie in jurul nostru toate personajele de poveste care v-au bucurat odata si copilaria dumneavoastra. Topaie neastamparate si sunt gata mereu de joaca si de spectacol.

Clowni si clownite, printi si printese, pirati si piratese, magicieni si vrajitoare, îngerasi, zâne, ursitoare, personajele de poveste ale copilariei va vor aduce ceea ce va doriti: arta si întâietate, succes, voie buna, zâmbete, surprize placute, spectacole inedite, personalizate, petreceri de care toti îsi vor aduce aminte cu bucurie.

Jocuri ingenioase, care mai de care mai educative si antrenante la care si cei mari, parinti sau bunici, vor dori sa guste din farmecul copilariei si sa simta placerea jocului celor mici.

Pana cand vor ajunge sa inteleaga distractia celor mari, cei mici isi cer dreptul lor la distractie. Nu de putine ori, in aceste cazuri, unii dintre parinti trebuie sa renunte la compania relaxanta a celor mari pentru a se integra in jocurile, cu reguli uneori neintelese pe deplin, ale copiilor. De obicei, la petrecerile parintilor, cele ale copiilor sunt plasate ori undeva intr-un colt, ori sufera de prea multa plictiseala ori improvizatie, in ciuda eforturilor facute de cei mari

In spatii speciale amenajate sau in locuri pe care le stabilim impreuna, putem aduna copiii care isi insotesc parintii la botez, nunta si aniversari. Aici incepe, cu mare grija si atentie, si distractia celor mici: una speciala, poate chiar mai haioasa si mai exuberanta decat a parintilor, din camera alaturata. Face-painting, scamatorii cu baloane, jocuri vechi specifice varstei sau jocuri noi, inventate pe loc din imaginatia fara limite ale copiilor.

Monday, June 21, 2010

PETRECERE STEFANIA SI SPORTACUS ORASELUL LENES




Hei! sunt Stefania si impreuna cu prietenul meu, Sportacus va asteptam sa ne distram impreuna! Vom canta , vom dansa, vom manca bomboane sport si cu siguranta va fi o petrecere pe cinste! Haideti sa invatam impreuna sa ducem o viata sanatoasa, sa avem energie in fiecare zi si sa ne facem din ce in ce mai multi prieteni!!!!



Stefania este indragita de fetitele cu varsta intre 2-10 ani. Stie sa se joace cu acestea, sa cante, sa picteze si mai ales sa-i distreze pe copii.


Chemati-o pe Stefania la petrecerea copilului d-voastra si toti copiii invitati vor avea parte de un program de animatie plin de miscare si veselie, presarat cu dansuri si cantece minunate.

Copiii care nu stiu dansurile din Oraselul Lenes nu trebuie sa se ingrijoreze ... Stefania ii va invata pe toti!

Minnie si Mickey Mouse



O petrecere vesela si colorata care ii va introduce pe copii in lumea soriceilor Disney. O petrecere vesela cu pictura pe fata, baloane modelabile si jocuri soricesti

Hannah Montana – zi de vedeta



Toti copiii sunt vedete ! Vrei sa dansezi pe scena, sa te prezinti lumii cu toata frumusetea ta ? Te voi ajuta! Visul va deveni realitate! Invita-ma la petrecere si impreuna cu prietenii tai ne vom distra de minune.
Karaoke, dansuri, jocuri, cadouri, surprize si binenteles, autografe !

" Esti un pirat ! Ha !

noi avem o harta sa ne duca la comori ascunsesunt multe lacate nespartesi foarte adanc ingropatevom gasi comoarasi o prada pretioasavom sparge ladasi apoi vom spune bravo!
Auziti cantecul piratilor? Barba Neagra si Mary, fata vestitului capitan al piratilor va cheama pe corabia lor. Ea a gasit intr-un cufar o harta de la tatal ei, o harta veche a unei comori pretioase. Va cheama sa porniti impreuna intr-o calatorie plina de peripetii pentru a gasi comoara ravnita de toti. Bineinteles, vor fi nelipsite jocurile si concursurile Piratilor si multe alte surprize, doar de pirati stiute. Petrecerea se incheie cu artificii, cu un tort pirateresc si cu multe poze alaturi de comoara.

Zanele - sunt invitatele ideale,

pentru sarbatoritele ce-si doresc o petrecere cu zane. Zane mici si dragalase ce vor dansa, vor fi pictate pe fata, vor primi baghetele de zane-incepatoare si, astfel, vor fi gata pentru a intra in povestea fermecata, cea plina de jocuri si magie. La sfarsit, sarbatorita va primi o coronita de zana si, impreuna cu prietenele ei, va fi invatata secretul zanelor fericite.

Cenusareasa si Zana cea buna - E seara Marelui Bal!


Valsul se aude asa de frumos. Invitatii sunt fermecati. Dansul le place la nebunie. Deodata, se aude o trompeta ce vesteste inceperea oficiala a Jocurilor Cenusaresei. Ele vor fi continuate de karaoke si de multe alte surprize ce-i vor incanta pe toti participantii la petrecere. Orologiul bate! A si sosit ora cand Cenusereasa isi pierde pantoful. Vai!!! Oare il poate gasi cineva? Cenusareasa asteapta sa afle ce ii se va intampla in continuare. Iar in schimbul ajutorului, ea are cadouri de poveste : pictura pe fata si baloane modelabile.

Alba ca Zapada si piticul Mutulica


Cioc! Cioc! Sunt eu, Alba ca Zapada din povestea pe care o iubiti voi, dragii mei cititori micuti! Pentru ca va iubesc tare mult, am venit special la sarbatorit. N-am venit singura ci sunt si cu prietenul meu piticul Mutulica. Ne primiti in casuta voastra sa ne jucam un pic? Va voi aduce in povestea mea si o sa va distrez cum numai eu, Alba ca Zapada, stiu! Voi incepe cu jocurile pe care le-am invatat pe cand traiam la castel, la tata. Ce jocuri frumoase: ne vom picta pe fata, iar apoi incepe distractia. Iar Mutulica o sa ne arate jocurile piticesti, de care orice pitic e tare mandru, caci sunt jocuri hazlii, de echipa, care ne arata ce valorosi devenim atunci cand suntem uniti!
Petrecaretii vor fi invaluiti in atmosfera de basm si punctul culminant va fi sosirea tortului si suflarea in lumanari de catre sarbatorit. O petrecere dulce, vesela si plina de surprize frumoase pentru ca acela care mai implineste inca un anisor sa se simta cel mai fericit si norocos copilas.

Clownii veseli , pusi pe joaca si ghidusii




Clownul Coco si Clownita Bulinuta le-au pregatit celor mici o petrecere pe cinste. O petrecere colorata, cu jocuri si concursuri distractive, face-painting, baloane, muzica si dans. Vor fi împartiti în doua echipe: echipa lui Coco si echipa Bulinutei. Vor învata acrobatii, se vor organiza concursuri între cele doua echipe, stafete, limbo, lingurita în pahar, 3 baloane pe picior, cursa cu oul în lingurita si multe alte surprize în spiritul Petrecerii cu Clowni. Punctul culminant este momentul tortului e cu totul si cu totul memorabil .